+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Vores Referencer

Læs udvalgte referencer fra samarbejdspartnere og kursister

Det siger samarbejdspartnerne

Vi opnåede på ganske kort tid en markant stigning i trafik og synlighed i søgeresultaterne, hvilket sikrede os strategiske målbare resultater. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre brug af Novosight som samarbejdspartner.

Henriette R. Lassen

Direktør, Jobzonen A/S

Gennem rådgivning, undervisning og konsulentarbejde opnåede vi en forøgelse af vores synlighed i søgeresultaterne i Google. Hvilket har ledt til en markant stigning i vores salg og gjort en afgørende forskel for vores virksomhed. Det er på denne baggrund, jeg kun kan anbefale at samarbejde med Novosight.

Jesper Holm

Direktør, Jesper Holm A/S

Gennem en omstrukturering og optimering af design opnåede vi en markant stigning i vores salg. Vi har aldrig haft mere gang i forretningen og ordrerbogen bliver fuld hver måned. Novosight har mine varmeste anbefalinger.

Claus Svensson

Direktør, Online Brugskunst

Det siger kursisterne

Herunder kan du læse et udvalg af hvad kursisterne har sagt efter de har deltaget på kurset.

Jeg fandt SEO kursuset meget lærerigt og levende. Jeg fik værktøjerne til selv at kunne udføre de vigtigste optimeringsopgaver på min hjemmeside.

Bent Zimmermand

Direktør & Ejer af Skattekonsulenterne, Skattekonsulenterne

Med sit tillidsvækkende rolige væsen og store viden om søgeoptimering skaber Michael på sit seminar hurtig god stemning og kontakt med sit publikum. Folk tør spørge og får svar. Med enkle cases, eksempler og humor gennemgår han sine overskuelige slides. Michael formår på kort tid at omsætte det vanskelige søgeoptimerings begreb til en leg. Alle får lyst til at lege med, også selvom legen er ny. Selv nybegynderen tager noget med sig, når hun går hjem.

Mette Weber

Ejer af virksomheden www.talmedbørn.dk, talmedbørn.dk

Michael er en god underviser der formår, at tage et -for mig- indviklet emne og gøre det nemt og forståeligt. Jeg gik fra seminaret med en masse specifikke håndgribelige værktøjer til, at udvikle min hjemmeside. Jeg vil klart anbefale andre, at deltage i seminaret.

Helle Ihme

Partner, FraudID ApS, FraudID

Michael er naturlig i rollen som vejleder og med sin store viden samt kompetencer inden for søgemaskineoptimering kender han til alle hjørner af sit felt. På baggrund af Michaels evne til at formidle sin viden kan jeg varmt anbefale ham som underviser, vejleder og rådgiver.

Anne-Mette Thilker

Ejer af prinsesseskabet.dk, prinsesseskabet.dk

Det fremstod hurtigt at Michael besidder stærke formidlingsevner og forretningssans, Vi føler os rigtig godt rustet efter sådan et kursus, til selv at kunne løse de problemstillinger vi står over for inden for søgemaskineoptimering. Michael var specielt god til at formidle et budskab der kan være svært, at forstå hvis man ikke har beskæftiget sig med sådan et teknisk område førhen. Med andre ord, Michael kunne levere en teknisk viden i ”pixiebogs format”, så kan være med.

Kevin Gosney

Marketing Projektleder hos Restaurations kompaniet, Restaurations kompaniet

Leder du efter en samarbejdspartner?

Kontakt os i dag