+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Praktikant til webdesign og grafiskdesign

okt 8, 2016 | Job |

Vi leder efter en kreativ analytisk person med evner inden for Magento og WordPress og Adobe-pakken, der elsker at levere nyskabende webløsninger med brugeren i centrum, og som samtidig ikke er bange for at lære nye ting.

Din rolle

Du vil få hands-on erfaring med opgaver indenfor design og opbygning/optimering af hjemmesider, webshops, logos og print-materiale (fx. magasiner, brochure, skilte mv.). Du vil derfor have en vigtig rolle, der er med til at definere og videreudvikle på vores kunders brands identitet, online såvel som offline.

Du vil arbejde tæt sammen med vores webudvikler og ledelse, omkring skabelse af det mest optimale resultat, på de projekter du har på dit bord.

Om dig

Vi skeler ikke til din uddannelsesmæssige baggrund, men du kunne fx  studere på fx. multimediedesigner, webudvikler, Design og Business, e-konceptudvikling eller noget helt tredje. Vi ved at uddannelsesområdet bevæger sig hurtigt. Det er dog vigtig at dine kvalifikationer er i orden og det du vil lære i praktikperioden kan bygges op omkring relevante læringsmål.

I praktikperioden vil DU lære

  • At påføre konceptuel tænkning til skabelse af verdensklasse visuel design, der virker på tværs af flere platforme (Web, mobil, tablet, infografik, begivenheder, miljøer m.m.), som har brugerens og kundensbehov, forretningsmål og tekniske realiteter i centrum.
  • Analysering af brand marketing udfordringer og skabe designløsninger, der opfylder målbare forretningsmæssige mål og krav.
  • Udvikle stilguides, skabeloner, ikonografi, typografi, illustrationer og visuelle billeder.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring indenfor basal HTML og CSS.
  • Du kan fremvise cases/projekter
  • Har prøvet at arbejde i photoshop og illustrator
  • Du er opsøgende og ikke bange for at stille spørgsmål

Om Novosight

Vi er et online branding bureau placeret i hjertet af København. Vi er et ungt team på syv personer og vækster løbende. Vi har en meget uformel og imødekommende arbejdskultur, hvor alle spørgsmål og udfordringer løses på tværs af organisationen.

Og minimum en gang om måneden holder vi et socialt arrangement, der varierer fra måned til måned. En fast bestandel er at vi kommer ud af kontoret og oplever den virkelige verden.

Vi arbejder ud fra SCRUM-principper, der sikrer at vi har en struktureret tilgang til opgaveløsning og at alle har klart definerede opgaver. Denne måde at arbejde på, betyder også at vi hele tiden kan hjælpe hinanden videre og ingen sidder med opgaver der ikke kan blive løst.

Det praktiske

Stillingen er en fuldtidspraktikplads minimum 3 måneder og du vil skulle arbejde ud fra vores kontor på Ny Vestergade 17, 1471 KBH K. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende.

Send din ansøgning til job@novosight.dk inkluder venligst:

  • hvilken stilling du søger, et opdateret CV og en motiveret ansøgning.

 

Har du spørgsmål så ring gerne til Michael på 3056 9097 – Vi glæder os til at høre fra dig.

Shares
Share This