+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Vi markedsfører brands online fra hjertet af København

Hos Novosight løfter og aktiverer vi brands online, med fokus på salg og markedsføring. Kom og besøg os i hjertet af København.

“Vi udarbejder løsninger med udgangspunkt i vores kunders strategi og målsætning, med deres brugere i centrum.”

Objektivitet

For os er kravet om objektivitet og upartiskhed i de løsninger vi udarbejder til vores kunder naturligt. Derfor er disse kendetegnet ved at være udarbejdet på baggrund af faktualitet. Vi udarbejder derfor kun løsninger på baggrund af kundens interne og eksterne data, hvilket sikrer objektiviteten.

Integritet

Vores integritet sikrer at vores handlinger, metoder, forventninger og resultater alle lever op til vores og vores kunders høje krav til kvalitet. Integritet er det der skaber og gennemsyrer vores forretning. Det er den der holder os fokuseret på vores kompetencer og med fødderne solidt plantet i jorden.

Transparens

Transparens i samarbejdet og i de løsninger vi leverer betyder at vores kunder altid har kontrol og overblik over processen. De ved hvad der sker og hvorfor. Det er derfor nemt for vores kunder at forstå og gennemskue hvilke processer der giver hvilke resultater. Hvilket sikrer at agiliteten og konkurrencemæssige fordel.

Novosight blev født …

Novosight blev født i sommeren 2015, efter lang tids samarbejde med de to grundlæggere, Julian og Michael. De to grundlæggere havde længe samarbejdet omkring at levere løsninger for deres respektive kunder, derfor var det naturligt at stifte virksomheden Novosight. 

Hvorfor Novosight?

Novosight er en sammentrækning mellem novo, der fra latin betyder ‘ny’, og insight, der fra engelsk betyder indsigt eller viden. Hvilket beskriver det udgangspunkt der er til udarbejdelsen af løsningen af vores kunders problemstilling. Gennem ny viden. Viden omkring optimal udnyttelse af tekniker og metoder inden for online markedsføring, salg og branding.

Ingen pakkeløsninger

Vi har ikke pakkeløsninger eller tænker i kasser. Vi udarbejder altid vores løsningsforslag ved at finde de rigtige værktøjer, fra værktøjskassen, til at løse den givne problemstilling, vores kunder har, mest effektiv.

Effektivitet for os betyder både at løsningen ikke er omkostningstung, tager urimelig lang tid eller er lang tid om at producere resultater. Vi udarbejder derfor løsninger ud fra hvad der giver mest værdi på baggrund af kundens strategiske udgangspunkt, interne ressourcer og forventninger til resultater.

I værktøjskassen er der …

I vores værktøjskasse har vi ekspertviden indenfor:

  • SEO,
  • online annoncering,
  • webudvikling,
  • webdesign,
  • data-analyse og
  • marketing automation.

Det er disse værktøjer vi benytter til at løse udfordringer for vores kunder.

Vores team

Vil du have en uforpligtende opringning af Michael eller Julian?

10 + 8 =