+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

7 trin til teknisk SEO-analyse for begyndere – inkl. tjekliste med 45 punkter [Gratis E-Bog]

Få tilsendt et eksemplar af e-bogen teknisk SEO-analyse gennem 7 simple trin, ganske gratis, og bliv guidet igennem hvordan du bliver bedre til at lave teknisk SEO-analyse på din(e) hjemmeside(r) allerede i dag.

 40 sider med guides, tips og tricks
 45 punkts tjekliste, så du ikke glemmer noget i din analyse.
 Få identificeret de lavt hængende frugter og hvad du skal fokusere på først.

ebog teknisk seo-analyse for begyndere

Bogens kapitler

I e-bogen kan du blandt andet læse følgende kapitler.

1. Gratis Analyseværktøjer

I en SEO-analyse er data altafgørende for slutresultatet. Derfor er det nødvendigt at alliere sig med gode analyseværktøjer. I det første kapitel får du en gennemgang af de 7 bedste gratis SEO-værktøjer på markedet.

2. Indeksering og gennemgang

I kapitel 2 lærer du hvordan Googlebot gennemgår sider på internettet og hvordan du identificerer og undgår faldgrupper forbundet med dette. Disse bliver identificeret ved at benytte søgeparametre, Webmastertools og sitemaps.

3. Duplicate /kopieret indhold

Find ud af om din hjemmeside lider under duplikeret indhold (også kaldet kopieret indhold)? Det spørgsmål lærer du at svare med e-bogen. Du bliver således vejledt til at kunne forstå, identificere og afhjælpe duplikeret/kopieret indhold.

4. Arkitektur på hjemmesiden

At Googlebot kan finde rundt på din hjemmeside er alt afgørende for hvordan denne bliver indekseret. Du skal derfor sørge for, at hjemmeside-akitekturen på plads på din hjemmeside, så du udnytter horisontal og vertikal linkstruktur.

5. Gennemgangsfejl og HTML

I kapitel 5 handler det om at få alle de tekniske elementer til at kæle for og tilgodese Googlebots behov. Nedsættelse af Googlebots arbejdsbyrde og sende de rigtige signaler er essentiel og gøres bl.a. ved at minimere gennemgangsfejl og HTML.

6. Hastighed og brugeroplevelse

Load hastighed og brugeroplevelse hænger tæt sammen. En besparelse på ganske få sekunder gør en betydelig forskel både for brugeroplevelsen men også for Googles værdifastsætning og indeksering af vores hjemmesider.

Michael Rurup Andersen

Forfatteren bag

E-bogen er forfattet af Michael Rurup Andersen, som også er partner i Novosight. Michael har siden 2010 arbejdet professionelt med SEO og har haft roller på begge sider af forhandlingsbordet. Michael har således både været konsulent og ansat i forskellige virksomheder, før han startede Novosight sammen med Julian Christmas. Han har arbejdet med internationale brands med over 100 ansatte, men specialiserer sig nu i at hjælpe virksomheder med 4 – 50 ansatte.

Få dit eksemplar af e-bogen nu

Få tilsendt dit eksemplar af e-bog på 40 sider om teknisk SEO-analyse i dag gratis nu. Med e-bogen som værktøj bliver du i stand til, at foretage analyser og identificere lavt hængende tekniske SEO-frugter, som kan hjælpe dig foran dine konkurrenter i søgeresultaterne.

✓ Få 7 simple trin til SEO-analyse.
✓ Identificer de lavt hængende frugter.
✓ Få værktøjerne til at optimere på din hjemmeside.

ebog teknisk seo-analyse for begyndere
Shares
Share This