+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Cookie- og Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling og brug af cookies og personoplysninger på Novosight.dk

Anvendelse

På Novosight.dk anvendes der cookies til med det formål at optimere hjemmesidens tekniskefunktionalitet, således at disse kan tilpasses den individuelle brugers præferencer, og til trafikmåling, så der kan dokumenteres hvor mange der besøger hjemmesiden. Cookies anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere, samt hvilke køn, aldergrupper, geografi og interesser disse har.

På Novosight.dk anvendes der cookies i forbindelse med ovenstående formål.

Definitionen på en cookie er, at denne er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (dette kan variere fra cookie til cookie), men de fornyes typisk når brugeren besøger samme side igen.

Hvis du ønsker at slette dine cookies kan du anvende denne vejledning, der guider dig igennem processen: minecookies.org/cookiehandtering. Ønsker du ikke cookies kan du blokere disse permanent. Dette kan du læse mere om i denne her vejledning minecookies.org/cookiehandtering.

Der anvendes cookies fra følgende tredjeparter

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebook
Websitet bruger cookies fra facebook til at målrette relevant indhold på dennes platform. Ønsker du at ændre dine indstillinger på Facebook for at begrænse denne mulighed gøres dette her: https://www.facebook.com/settings?tab=applications

LinkedIn
Websitet bruger cookies fra LinkedIn til at målrette relevant indhold på dennes platform. Ønsker du at ændre dine indstillinger på LinkedIn for at begrænse denne mulighed gøres dette ved at følge denne guide: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/66/managing-your-account-and-privacy-settings-overview

Indlejret Indhold

Artikler på denne hjemmeside kan indeholde indlejret indhold fra andre services, som fx videoer, billeder mv.

Disse tjenester kan indsamle din IP-adresse, din bruger agent, gemme og hente cookies i din browser, integrere yderligere tredjepartssporing og overvåge din interaktion med det indlejrede indhold, herunder at sammenholde din interaktion med indholdet med din konto med den pågældende tjeneste, hvis du er logget ind på den pågældende tjeneste.

Et link til hver tjenestes privatlivspolitik er medtaget nedenfor. Hvis en generel privatlivspolitik ikke er tilgængelig, angives det pågældende land.

Facebook https://www.facebook.com/about/privacy
Flickr https://policies.yahoo.com/privacy/flickr/
Instagram https://help.instagram.com/155833707900388
Reddit https://www.reddit.com/help/privacypolicy
TED https://www.ted.com/about/our-organization/our-policies-terms/privacy-policy
Tumblr https://www.tumblr.com/policy/en/privacy
Twitter https://twitter.com/en/privacy
YouTube (Google) https://policies.google.com/privacy

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet og andre kontaktformularer, afgives aldrig til tredjepart. Dette gøres kun hvis du (brugeren) selv har givet skriftligtilladelse hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at brugeren selv aktivt har afgivet disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden. Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger Novosight har registreret om dig, skal du rette henvendelse på kontakt@novosight.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.