+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Cookie- og Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling og brug af cookies og personoplysninger på Novosight.dk

 

Anvendelse

På Novosight.dk anvendes der cookies til med det formål at optimerer hjemmesidens tekniskefunktionalitet, således at disse tilpasses den individuelle brugers præferencer, til trafikmåling, så der kan dokumenteres hvor mange der besøger hjemmesiden. Cookies anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere, samt hvilke køn, aldergrupper, geografi og interesser disse her.

På Novosight.dk anvender cookies i forbindelse med ovenstående formål. Definitionen på en cookie er, at denne er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (dette kan variere fra cookie til cookie), men de fornyes typisk når brugeren besøger samme side igen.

Hvis du ønsker at slette dine cookies kan du anvende denne vejledning, der guider dig igennem processen: minecookies.org/cookiehandtering. Ønsker du ikke cookies kan du blokere disse permanent. Dette kan du læse mere om i denne her vejledning minecookies.org/cookiehandtering.

Der anvendes cookies fra følgende tredjeparter

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sociale Medier
For at muliggøre deling på sociale medier anvendes cookies fra sociale medier. De pågældende sociale medier – p.t. Facebook, Twitter, Instagram og AddThis – kan vælge at sætte en eller flere cookies i brugerens browser. Annoncører tilknyttet tjenesten kan ligeledes sætte cookies i brugerens browser.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet, afgives aldrig til tredjepart. Dette gøres kun hvis brugeren selv har givet skriftligtilladelse hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at brugeren selv aktivt har afgivet disse, oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden. Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger Novosight har registreret om dig, skal du rette henvendelse på 3056 9097. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.