+45 7875 5001 kontakt@novosight.dk

Tips, tricks og guides til online markedsføring

3 trin til en god webtekst der konverterer

Igennem mine 7 års arbejde med danske og internationale webshops, har jeg set modet forsvinde, ud af mange webshopejeres øjne. Det sker i det øjeblik, de får at vide, hvor mange ord, de skal skrive til hver side på deres webshop... Men DU behøver ikke at tabe modet I...

læs mere

Gratis E-bog om teknisk SEO-Analyse

Få tilsendt dit eksemplar af denne e-bog teknisk SEO-analyse for begyndere gratis nu. Med e-bogen som værktøj bliver du i stand til, at foretage analyser og identificere lavt hængende tekniske SEO-frugter, som kan hjælpe dig foran dine konkurrenter i søgeresultaterne.

læs mere

4 konkrete tips til hvordan du bør måle på SEO

SEO er en aktivitet der kan skabe store resultater for alle former for virksomheder, men også noget mange kaster en masse tid og ressoucer i uden at vide hvordan de måler på resultater. I denne artikel finder du fire nemme tip,s til hvordan du måler hvad virker med søgemaskineoptimering.

læs mere

De 10 vigtigste SEO opgaver til din hjemmeside i 2016

Har du kun tid til at prioritere 10 SEO opgaver på dit website i 2015 bør disse være dem du prioriterer først. At optimere på sit website er med til at sørge for at du får mest værdi ud af den energi du investerer i din markedsføring. Læs hele artiklen her.

læs mere

Guide: Alt det fundamentale du bør vide om Google AdWords

Får at have den størst mulige succes med AdWords som annonceringsværktøj er det nødvendigt at få styr på at det fundamentale. Det er denne viden der danner grundlaget for at du kan anvende AdWords mest optimalt. I denne artikel vil dette blive gennemgået.

læs mere

83 tekniske SEO-analyser du bør foretage på din hjemmeside

Disse 83 tekniske SEO-analyser bør du foretage på din hjemmeside i 2015. Disse er med til at vurderer sundheden af din hjemmeside og kan give dig en klar plan for hvilke fokusområder du bør sætte ind på først. Start allerede i dag med at få en sundere hjemmeside.

læs mere

15 skoleeksempler på stærke brands straffet af Google

Der er ingen tvivl om at Google er blevet enormt god til at designe deres algoritme til at rangere hjemmesider i forhold til deres egne webmaster retningslinjer. Der findes dog stadig eksempler på hvor Google har været nødsaget til manuelt at give straffe til virksomheder der ikke overholdt disse.

læs mere

3 strategier der hjælper dig til at blive markedsledende

For at blive markedsledende på sit respektive marked skal man turde at implementere tilsigtede strategier. Man skal turde at lægge middelmådigheden bag sig og ikke længere nøjes, men stræbe efter at være den bedste og forlange at dette lykkes. I bogen the discipline...

læs mere